Bedrijfsprofiel

Wij beschikken over een professioneel team dat las-, montage en constructiewerkzaamheden uitvoert. Ons team is in staat ieder element toe te passen afhankelijk van de behoeftes op de bouwplaats. Wij werken met geprefabriceerde bouwelementen op basis van de voorgelegde projectdocumentatie.

Betrouwbaar en op tijd

Het hoofdprofiel van onze activiteiten is montage en demontage van staalconstructies onder andere liftschachten, zonneboerderijen.

Met succes bouwen wij constructies conform uw opdracht.

Beneks about

Onze visie en waarde

VISIE
Met volharding realiseren wij onze aspiraties en doelen en deze zijn: voordurende ontwikkeling en bereiken van de leidende rol in de montage-bouwsector in de BENELUX. Wij zijn gericht op voortdurende ontwikkeling op alle gebieden van onze activiteiten overeenkomstig beroepsethiek en rekening houdend met het milieu
PASSIE
Ons personeel bestaat uit de vakmensen met passie die voor de geloofvaardigheid en kracht van ons bedrijf zorgen. Onze basis is ervaring. Het werk is voor ons een uitdaging die tot nog grotere inzet en moed aanzet.
COMPETENTIES
Wij grijpen uitdagingen aan. Wij kennen de markt en volgen hem. Ieder project en iedere opdracht zijn goed doordacht en gepland. De kwaliteit van onze diensten overeenkomstig alle Europese normen zijn bewezen door middel van de behaalde certificaten.
ETHIEK
Graag willen wij ethische en professionele standaarden naar een steeds hoger niveau brengen. De waarde in overeenstemming met de beroepsethiek en het milieu willen wij graag onze Klanten leveren.
VERTROUWEN
Honderden bedrijven in het hele land en in het buitenland hebben al gebruik gemaakt van onze diensten. Wij begrijpen de behoeftes van onze Klanten en Partners en steunen ze met onze kennis en ervaring door effectieve oplossingen te bieden.
ADVIES
Wij zorgen voor een individueel advies en technische ondersteuning. Wij concentreren ons op een uitgebreide klantenservice. Onze eigenschappen zijn: verantwoordelijkheid en eerlijkheid waardoor ons bedrijf stabiel blijft en het vertrouwen van de Klanten en Partners heeft.

KLANTEN OVER BENEKS:


Heb je hulp nodig?

Het team van ervaren vakmensen adviseert u graag bij een optimale keuze en geeft gedetailleerde tips.